maandag 27 mei 2013

Nintendo DSI XL

Gepost door Linda op maandag, mei 27, 2013 2 reacties
Hoi Allemaal,

Laatst heb ik een keer deze leuke Magnolia stempel gewonnen en omdat ik ooit eens zelf een patroon ontworpen heb van een Nintendo DSI XL, leek het mij leuk om dat kaartje met deze stempel te combineren.
Alles is natuurlijk gesneden met de Silhouette. Zo zie je maar dat je eigenlijk van elk voorwerp zelf een kaart kan maken.
Close up van het plaatje. 
De Silhouette Studio snijfile en/of het PDF bestand zijn via mijn blog te koop.

groetjes Linda
handtekening

zaterdag 18 mei 2013

Traceren

Gepost door Linda op zaterdag, mei 18, 2013 0 reacties
Hoi Allemaal,

Ik heb een hele handige link gevonden met duidelijke filmpjes over het Traceren. Het is helaas wel in het Engels, maar ook door alleen te kijken kun je er heel wat van leren. Deze dame heeft inmiddels 8 filmpjes over Traceren gemaakt en als je begint bij deel 1 en daarna de rest dan wordt er heel wat duidelijk over hoe het traceren allemaal werkt. Zo kun je ook moeilijkere plaatjes zelf traceren.


Deze link zet je naar filmpje nummer 8, maar in het berichtje vind de ook de links van deel 1, deel 2 etc.

Ik vond ze zeker de moeite waard om te bekijken, ik hoop dat jullie er ook wat aan hebben.

groetjes Linda
handtekening

woensdag 15 mei 2013

Mini Foto-Album

Gepost door Ilse op woensdag, mei 15, 2013 2 reacties
Hallo Dames,

Het heeft even geduurd, maar eindelijk is er ook weer een bijdrage van mij voor dit superleuke blog!
Mijn nichtje is op 1 mei bevallen van een zoon, Thijs. Naast een kaart heb ik ook een mini foto-album gemaakt. 
Het album komt uit de Silhouette Store, en bestaat uit 2 delen.



Het uiltje is ook een patroontje uit de Store. Die heb ik alleen wat verkleind. Maar ik vind m superschattig!!
Onder het flapje heb ik een stukje klittenband geplakt, zodat het ook dicht kan. 


Bij het patroon zitten verschillende frames voor de binnenkant, maar ik heb het wat rustiger gehouden en het vierkant met de afgeronde hoeken gekozen.

Mijn tante vond m ook kei leuk, dus ik ga er nog eentje maken. Maar dat wordt uiteraard een andere
versie!

Tot snel weer!!

Groetjes,
Ilse

handtekening

maandag 13 mei 2013

Gras kaartjes

Gepost door Linda op maandag, mei 13, 2013 0 reacties
Hoi Allemaal,

Ik heb twee kaartjes gemaakt voor een artikel in het blad "Creatief met Kaarten". De kaart met de voetballers is in het blad geplaatst, de bosdieren helaas niet terwijl ik die zelf veel leuker vond. Het basis patroon staat ook in het blad "creatief met kaarten". De losse onderdelen komen uit de Silhouette shop of zijn zelf gemaakt.

Het idee achter deze kaartjes is, dat je alleen groen cardstock voor het gras gebruikt en een stuk mica voor het tentje. De rest snijd je dan uit wit DCP of ander papier afhankelijk waar je op kleurt, want iedereen heeft wel markers, potloden etc. en zo hoef je niet steeds allerlei kleuren papier te snijden.

Alle onderdelen van mijn kaartjes zijn gesneden met de Silhouette, in mijn geval heb ik alles uit correspondentie kaartjes gesneden en daarna ingekleurd met Derwents Pastels en Distress Ink. 



groetjes Linda
handtekening

zaterdag 11 mei 2013

Oude naaidoos

Gepost door Monique - Mienokje op zaterdag, mei 11, 2013 8 reacties
Mijn man maakte vorige week een opmerking met een knipoog: "Je kan net zo goed je enveloppen weg doen, want de kaarten die je nu maakt passen er toch niet in". Ach, ik geloof dat hij een punt heeft. Ik ben op het moment helemaal into de 3D objecten. Toen ik deze oude naaidoos bij SVG Cuts (sorry, was bij www.mytimemadeeasy.com / grammy's sewing kit) tegenkwam, was ik helemaal verliefd en wist meteen voor wie ik hem wilde maken. En ik had gelijk: hij staat helemaal te glimmen op de kast van mijn tante. Wegdoen? Nooit zei ze, ze is namelijk apetrots.
 
 


 
 
Voor de aankleding op het internet gezocht naar een paspop, garenklosjes en een swirl met blaadjes. Zodra je een mooie vindt met een goed contrast, kan je er heel makkelijk zelf een snijpatroon van maken door het te traceren. Wat bloemetjes erbij, wat tule, kant, parelketting, charms, meeldraden, bijpassend borduurgaren (en anders een beetje met de walnut stain distress inkt kleuren) en dan krijg je dit als eindresultaat....
 
Groetjes,
Monique
 

handtekening

vrijdag 10 mei 2013

Flock heat transfer

Gepost door Wilma op vrijdag, mei 10, 2013 3 reacties
Nog een keertje bezig geweest maar nu Flock Heat transfer gebruikt, is wat dikker dan de gewone heat transfer maar werkt op dezelfde manier.
Het patroon komt uit de Silhouette store, vergroot op 130%.

handtekening

Heat Transfer

Gepost door Wilma op vrijdag, mei 10, 2013 1 reacties


T-shirt bedrukt met Heat Transfer, wat is dat ontzettend leuk om te doen, je maakt van een eenvoudig t-shirt met de heat transfer iets unieks.

handtekening

donderdag 9 mei 2013

Werk in uitvoering

Gepost door Nicole Verkooijen op donderdag, mei 09, 2013 1 reacties
Hoi Allemaal
Hier even een glimp van mijn nieuwste project. Via via kwam ik op de site van SVG Cuts terecht en daar zag ik deze vaas en nadat ik het pakket gekocht had, ben ik hem direct gaan snijden en gaan lijmen. Het is een heel werkje want hij bestaad uit 12 panelen en nog eens 12 panelen uit design papier. 
Nadat ik de lagen verlijmd had, ben ik hem gaan bekleden met lint. En dit is het resultaat geworden :-) Nu ga ik de bloemen maken, de stelen heb ik al gekocht. Als hij helemaal klaar is, zal ik hem nogmaals posten in volle glorie.
Groetjes
Nicole
handtekening
 

Silhouette Inspiration Copyright © 2013 Silhouette Inspiration Blog is Designed by MMDesigns